TV meubel zelf maken

TV meubel zelf maken. Je kunt zelf een hele mooie houten tv meubel maken met lades en deurtjes en deze hierna zelf spuiten of in de verf zetten.  Wat zijn nu de simpelere manieren om zelf een tv meubel te maken. Hier een aantal simpele tv meubels die je makkelijk zelf kunt maken. Zelfs als je niet zo handig bent.

Tv meubel zelf maken steigerhout

Een tv meubel van steigerhout wordt veel gedaan. Steigerhout is eigenlijk de benaming voor vuren planken die gebruikt werden als steigerplanken. Metselaars en andere vakmannen liepen hier dan overheen en uiteindelijk werden deze planken dan wat ouderen en viezer plus ze kwamen onder de metselspecie te zitten. Juist deze stoere look is waar veel mensen naar op zoek zijn. Je kunt natuurlijk gewoon planken kopen en deze bevuilen met water en cement. Een andere manier om hout een grijze of witte tint te geven zijn kleur oliën of was. Hieronder een mooie tv meubel van hout en simpele stenen blokken.

Tv meubel zelf maken
Tv meubel zelf maken
Tv meubel van pallets
Tv meubel van pallets

Zo zimpel kan het zijn. Een tv meubel bestaande uit 3 euro pallets, 4 wielen die je bij de bouwmarkt kunt kopen. Deze schroef je onder de pallets zodat je later je tv meubel makkelijker kunt verplaatsen. Daarnaast is is deze nog extra van lades voorzien zodat je ook nog eens wat opbergruimte hebt. Makkelijk en simpel. Iedereen kan dit maken.

Tv meubel hout wit zelf maken
Tv meubel hout wit zelf maken
Tv meubel zelf maken wit
Tv meubel zelf maken wit

Hier een mooie tv meubel van vtwonen, Bekijk de link met stappenplan. Je ziet wat een likje verf en aankleding doet met het totaalplaatjes. Je hoeft hiervoor niet heel handig te zijn om dit te kunnen maken.

Tv meubel gipsblokken

Naast een tv meubel van hout kun je natuurlijk ook andere materialen gebruiken zoals gipsblokken.

Tv meubel van gipsblokken
Tv meubel van gipsblokken

Heb je vragen of wil je gewoon meer tips? Laat je reactie achter onderaan dit bericht. Succes!

Groeten Thomas

Meer Artikelen

  • 10000
    Welke kleur vloer bij licht eiken meubels. De kleur van een vloer kies je niet zomaar. Het moet matchen met je meubels. Misschien heb je al eiken meubels en vandaar dat jij je afvraagt welke kleur vloer hier het best bij past. Welke kleur vloer bij licht eiken meubels in een…

4
Geef je mening

3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Diana Vermeulen

Hai Thomas,
Ik wil een tv meubel maken, die van gipblokken vind ik erg leuk maar omdat er aardig wat spullen in moeten upcbox, dvd spelen radio… heb ik plankjes nodig en hoeveel je al die snoeren netjes weg? Groet Diana

Simone

Heb je misschien een stappenplan/ werktekening van het meubel met de gipsblokken (de laatste)?

Groetjes Simone

Tina Bakker

Hierboven staat een wit tv meubel van steigerhout. Is dit wel goed te verven of is spuiten beter. Verkleurt dit ook snel ?