Vloerkleed bij de Bauhaus in Groningen

Veel mensen zijn op zoek naar vloerkleden bij de Bauhaus in Groningen. Althans ik zie dat ik zo veel gevonden wordt. Natuurlijk ben ik daarom heel nieuwsgierig naar wat voor een vloerkleed je op zoek bent.

Zelf ben ik al een paar keer door de Bauhaus wezen lopen om te kijken wat ze allemaal aan te bieden hebben. Het eerste wat me op viel waren de leuke boten die ze er ook verkopen. Nooit gedacht dit ooit in een bouwmarkt aan te treffen. Leuk gedaan wat mij betreft door Bauhaus. Ook vond ik de lampen die ze er presenteerden erg leuk.

Laat me weten wat jij van de Bauhaus in Groningen vindt! Ik ben erg benieuwd!

Als het om vloerkleden gaat, ben ik zelf erg van de koeienhuiden en berenvachten. Geen idee of ze dit ook bij de Bauhaus hebben. Ik zal hier binnenkort eens opletten. Mocht ik wat vinden zal ik het jullie laten weten natuurlijk.

Hieronder enkele inspiratie foto’s als het gaat om vloerkleden.

Koeienhuid Interieur Bruin
Koeienhuid Interieur Bruin
Koeienhuid op betonlook gietvloer
Koeienhuid op betonlook goedkoop alternatief gietvloer
Koeienhuid Interieur Zwart Wit
Koeienhuid Interieur Zwart Wit
Bruine Koeienhuid Interieur
Bruine Koeienhuid Interieur
Koeienhuid Bauhaus Bouwmarkt
Koeienhuid Bauhaus Bouwmarkt
Vloerkleed Bauhaus Bouwmarkt
Vloerkleed Bauhaus Bouwmarkt. Hier trouwens kaarsjes waar je normaal een openhaard zou verwachten. Leuk toch!
Vloerkleed Bauhaus Scandinavisch
Vloerkleed Bauhaus Scandinavisch
Vloerkleden Bauhaus Bouwmarkt
Vloerkleden Bauhaus Bouwmarkt

 

Meer Artikelen

  • 10000
    Veel mensen zijn op zoek naar vloerkleden bij de Bauhaus in Groningen. Althans ik zie dat ik zo veel gevonden wordt. Natuurlijk ben ik daarom heel nieuwsgierig naar wat voor een vloerkleed je op zoek bent. Zelf ben ik al een paar keer door de Bauhaus wezen lopen om te…

Geef je mening

  Subscribe  
Abonneren op