Waar kun je Portugese tegels kopen

Je hebt besloten Portugese tegels te kopen en nu? De meeste tegelzaken en showrooms in Nederland laten een beperkt aanbod aan Portugese tegels zien. Wat nu?

Het leuke is dat ik zelf uit een gezin komt waarbij het allemaal draait om deze leuke Portugese cementtegels. Als tiener hielp ik mee deze vloeren te plaatsen. Toen allemaal nog zonder een laser. De 3-4-5 steek zit er bij mij dan ook nog steeds goed in. Uiteindelijk alles geleerd van mijn vader, was ik sneller en zaagde ik de moeilijkste zaagstukken net zo goed als hem. Toch heb ik nog steeds veel respect voor de nauwkeurigheid van mijn vader. Kwaliteit stond bovenaan en een tiende van een mm hoogte verschil in de vloer was al veel te veel. Ik ben dan ook soort van gebrainwasht deze Portugese cementtegels vlak te leggen en goed te voegen. En nog steeds vind ik het leuk om het te hebben over deze Portugese tegels.

Ben je benieuwd naar Portugese tegels van Castelo, DeTegel, Floorz of Osmunda? Wil je weten waar je deze tegels in Nederland kunt kopen? Neem dan eens een kijkje op Cementtegels.nl Tegelaer de Portugese Tegelwinkel of bekijk het filmpje hieronder als je wilt weten hoe ze gemaakt worden.

Meer Artikelen

  • 81
    Castelo Tegels Leggen. De Portugese Castelo tegels worden ook wel cementtegels genoemd vanwege het feit dat ze van cement worden gemaakt. De top laag bestaat uit wit cement en marmerpoeder plus vaak nog een pigment om kleur te geven. Castelo tegels nodig? Ga naar Tegelaer de Portugese Tegelwinkel Hoe leg…
    Tags: de, tegels, castelo, portugese

Geef je mening

  Subscribe  
Abonneren op