Wat is nu de trend in de badkamer?


Een trend in de badkamer is het creëren van een ontspannende spa-achtige omgeving. Mensen willen tegenwoordig een rustgevende en luxe sfeer in hun badkamer creëren, vergelijkbaar met een wellnesscentrum. Zo is de Japandi badkamer een echte trend. Hier zijn enkele overige populaire trends die je kunt overwegen:

 1. Natuurlijke materialen: Het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, steen en bamboe is erg in trek. Deze materialen brengen een organische en rustgevende uitstraling in de badkamer.
 2. Minimalistisch ontwerp: Een strak en minimalistisch ontwerp wordt steeds populairder. Het gebruik van eenvoudige lijnen, neutrale kleuren en weinig decoratieve elementen zorgt voor een opgeruimde en serene sfeer.
 3. Inloopdouches: Inloopdouches winnen aan populariteit ten opzichte van traditionele douchecabines. Ze creëren een ruimtelijk gevoel en bieden meer vrijheid in het ontwerp van de badkamer.
 4. Vrijstaande badkuipen: Vrijstaande badkuipen zijn een blikvanger in de badkamer. Ze geven een gevoel van luxe en elegantie. Materialen zoals koper en acryl zijn veelgebruikte keuzes.
 5. Slimme technologie: Technologische snufjes vinden ook hun weg naar de badkamer. Denk aan geautomatiseerde kranen, spiegels met geïntegreerde verlichting en bluetooth speakers voor het afspelen van muziek tijdens het douchen.
 6. Groene accenten: Het toevoegen van planten in de badkamer zorgt voor een frisse en ontspannen sfeer. Planten zoals varens, bamboe en orchideeën gedijen goed in vochtige omstandigheden.

Het is belangrijk om te onthouden dat trends kunnen veranderen en dat het belangrijk is om een badkamer te ontwerpen die bij je persoonlijke smaak en behoeften past.

Meer Artikelen

 • 66
  Een badkamer is meer dan alleen een functionele ruimte in huis. Het is een plek van ontspanning, verfrissing en persoonlijke verzorging. Of je nu een nieuwe badkamer wilt creëren of een bestaande wilt renoveren, het ontwerpproces vereist aandacht voor detail en een zorgvuldige planning. In dit artikel delen we een…
  Tags: de, badkamer, voor, materialen

Geef je mening

  Subscribe  
Abonneren op