Wel of geen vloerkleed

Hoe maak je de keuze wel of geen vloerkleed te nemen en wat zijn de opties hierin.

Een vloerkleed kan de ruimte net even wat meer warmte geven. Daarnaast kan je de ruimte hiermee ook kleiner laten lijken. Er zijn een aantal manieren waarbij je toch een vloerkleed kunt nemen terwijl het de ruimte alsnog groot laat lijken.

Vloerkleden voor je woonkamer of slaapkamer zijn er in verschillende formaten. Rechthoekige, vierkante ronde en andere vormen. Ben je van mening dat je huidige vloerkleed de ruimte kleiner laat ogen. Kijk dan in welke kleur je hem nu hebt. Is dit een contrasterende kleur of juist meer in dezelfde tint. Dit maakt namelijk wel een groot verschil. Kijk ook eens naar het formaat van je vloerkleed. Is deze misschien iets te groot dan is het beter om een kleinere te nemen.

In een kleine ruimte ben ik zelf meer van dezelfde tint van je vloer terug laten komen in je vloerkleed. Daarnaast zou ik dan ook geen grote rechthoekige nemen of vierkante maar juist de kleinere, meer in rondere vormen zoals in de afbeelding. Dit soort kleinere vloerkleedjes kun je best iets meer contrast geven met je vloer.

Speel hiermee. Je zult zien dat een vloerkleed de ruimte echt niet perse kleiner maakt.

Succes!

Wel of geen vloerkleed
Wel of geen vloerkleed

Dit type bankstel bestellen: http://www.robuustetafels.nl/index.php/leren-vintage-bankstellen

Meer Artikelen

  • 10000
    Leren bank vintage look Wij hebben een ruime collectie leren banken en bankstellen. Naast rechte leren banken leveren we ook leren hoekbanken, het model Hodor is ook leverbaar als hoekbank en banken met een chaise longue deel. Bijpassende leren fauteuils maken de set compleet. Leren Bank Vintage Look en andere leren…

1
Geef je mening

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op

[…] Op basis waarvan kies je het formaat vloerkleed eigenlijk. Het formaat kies je op basis van de ruimte waar je het hebben wilt. Denk aan de juiste verhoudingen. Bij robuuste meubels leg je eerder een groot vloerkleed dan bij wat fijnere meubels. Wel of geen vloerkleed? […]