Welke kleur tegels badkamer

Welke kleur tegels badkamer. Het is soms een hele uitdaging om de juiste kleuren voor je nieuwe badkamer te vinden. Hier een artikel over badkamertegels, uitgevoerd in slechts één of meerdere kleuren. Hoe lijkt dit en is dit wellicht ook iets voor jou? Lees het hier!

Welke kleur tegels badkamer
Welke kleur tegels badkamer

Hier enkel imitatie Belgisch hardsteen gebruikt voor zowel de vloer als wand. Door enkel de focus te leggen op het badkamermeubel creëer je toch een hele rustige en ruime badkamer. De strakke badkamermeubel geeft een heel mooi contrast met de donkere sfeervolle tegels. Ben je op zoek naar Belgisch hardsteen imitatie voor in de badkamer of een strak witte badkamermeubel? Laat het met weten!

Welke kleur tegels badkamer kiezen

Welke kleur tegels badkamer leisteen imitatie
Welke kleur tegels badkamer leisteen imitatie

Ook hier weer een badkamer uitgevoerd met slechts één tegel voor wand en vloer. De natte gedeeltes, zoals bij het bad, zijn voorzien van tegels. Terwijl de rest gewoon strak is gestuukt. Stukwerk is goedkoper dan tegelwerk, hiermee besparen je dus heel makkelijk mee zodat je het weer  kan uitgeven aan iets anders. Bijvoorbeeld een luxer bad.

Patroontegels in badkamer met houten vlondertegels bij douche
Patroontegels in badkamer met houten vlondertegels bij douche

Hier wel twee combinaties van tegels. Beige of pergamon kleurige tegels gecombineerd met leuke patroontegels. Daarnaast is gekozen voor een soort vlonder in het douche gedeelte. Het past perfect bij het badkamermeubel.

Welke kleur tegels kiezen in kleine badkamer

Een kleur in de badkamer met ronde spiegel en brickstones
Eén kleur in de badkamer met ronde spiegel en brickstones

Hier boven een badkamer nagenoeg uitgevoerd in slechts één kleur. Je ziet wat verlichting allemaal doet. Het zorg voor schaduweffecten in de ruimte. Hier gebruik gemaakt van een donkere plint, waardoor het heel huiselijk oogt. Wat vind je trouwens van het meubel? Gaaf toch! Ondanks het een kleine badkamer is, oogt deze door de spiegel toch erg groot. Het gebruik van donkere kleur tegels kan in mijn ogen gewoon heel goed.

 Helemaal geen tegels kiezen

Welke kleur tegels in badkamer of toch geen tegels
Welke kleur tegels in badkamer of toch geen tegels

Naast tegels kun je natuurlijk ook gewoon gebruik maken van hele andere type afwerkmaterialen. Denk aan een epoxy gietvloer bijvoorbeeld. Hier heel leuk het contrast tussen strak en stoer klassiek.

 

Meer Artikelen

  • 10000
    Tegelverf voor de badkamer. Bij het opknappen van een badkamer denk je toch al snel aan het slopen van oude lelijke tegels en het plaatsen van nieuwe moderne tegels. Toch wil ik je vertellen dat dat niet eens perse hoeft. Je kan tegels namelijk ook gewoon verven in elke gewenste…

Geef je mening

  Subscribe  
Abonneren op