Welke kleur vloer bij licht eiken meubels

Welke kleur vloer bij licht eiken meubels. De kleur van een vloer kies je niet zomaar. Het moet matchen met je meubels. Misschien heb je al eiken meubels en vandaar dat jij je afvraagt welke kleur vloer hier het best bij past.

Welke kleur vloer bij licht eiken meubels in een kleine ruimte

Wil je rust in je ruimte creëren heb je robuuste eikenhouten meubelen? Houdt het contrast tussen vloer en je meubels dan zacht. Zo vallen je meubels niet heel snel op en lijkt de ruimte groter.

Welke kleur vloer bij eikenhouten keuken
Welke kleur vloer bij een eiken- vuren- grenenhouten keuken

Bekijk ook de tg wonen BetonDesign en Betonlooktegels aanbieding.

Welke kleur vloer bij licht eiken meubels in een grote ruimte

Heb je een grote ruimte dan mag het lichte eikenhout er best uitspringen. Een donkere vloer zoals Belgisch hardsteen of leisteen staat hier dan heel goed bij.

Welke kleur vloer bij licht eiken meubels
Welke kleur vloer bij licht eiken meubels

Zelf vind ik bij licht eiken meubels, licht grijs heel mooi staan bij een middelgrote ruimte. Juist door een licht grijze vloer te nemen valt de warme kleur van het lichte eikenhout veel beter op. Hiermee leg je net even het accent op de het warm kleurige eikenhout. De meeste mensen pakken grijs met een warme bruinige gloed erin. Niet doen dus als je juist de licht eiken meubels er wat warmer uit wilt laten springen.

Welke kleur kies jij bij je lichte eiken meubels? Laat hieronder je bericht achter!

Meer Artikelen

  • 10000
    Welke kleur vloer bij witte hoogglans keuken? Een hoogglans witte keuken staat eigenlijk bij elke kleur vloer. Wel is het handig om te bepalen hoe hard je het contrast wilt hebben. Het grootste contrast bij een hoogglans witte keuken is natuurlijk een zwarte vloer. Bekijk hier enkele voorbeelden. Succes! Welke…

2
Geef je mening

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Rrr

Eens met de keuze voor een niet te bruine lichtgrijze kleur! Willen wij ook gaan doen

Mariëlle

Hier zocht ik naar! Wij hebben witte meubels (buffetkast, sfeerhaard, salontafeltje, eetkamerstoelen) en een lichtgrijze bank en vandaag een ronde tafel besteld met witte poten en een eiken blad. De TV kast willen we dan misschien ook eiken doen. Zou je dan ook voor een lichtgrijze vloer gaan?