Wellness Badkamer Thuis

Wellness Badkamer Thuis. Steeds meer zien we de wellness badkamer thuis. Heel fijn natuurlijk want zo kun je thuis lekker ontspannen en wie wil dat nu niet? Hoe ontwerp je een wellness badkamer thuis?

Zo kies je tegels: Hoe tegels kiezen badkamer

Kleurgebruik Wellness Badkamer

Kleurgebruik is één van de meest belangrijke elementen wanneer je een wellness badkamer wilt ontwerpen. Bedenk eens wanneer jij je volledig kunt ontspannen. Wanneer val je bijvoorbeeld in slaap? Wanneer het licht is of juist wanneer het donker is?

Kleurcontrasten Wellness Badkamer

Bedenk eens of je juist ontspant en tot rust kunt komen van harde contrasten of juist van zachte contrasten. Contrasten of je niet te zoeken in complete vloeren en wanden. Je kunt ze ook vinden in elementen en accessoires. Juist hierdoor blijft het subtiel. Daarnaast oogt je ruimte hierdoor ruimer.

Planten in Wellness Badkamer

Planten in een wellness badkamer geeft er een tropische beleving aan je badkamer. Het is geeft kleur en is ook nog eens erg verfrissend. Planten zien we daarom steeds meer in wellness badkamers. Denk aan planten die verwerkt zijn in een douchewand of gewoon in een bijzondere pot of vaas naast het bad.

Geef je mening

  Subscribe  
Abonneren op