Witte houten vloer woonkamer

Witte houten vloer woonkamer. Of je ruimte nu groot of klein is, een witte houten vloer maakt de ruimte altijd net even wat ruimen qua opzet. Daarnaast kun je net even meer het accent geven aan een accentmuur, een warm houten meubel of een gaaf kleedje. Met name handig natuurlijk wanneer je een smalle lange woonkamer hebt waarbij je al snel meerdere ruimtes creëert, wat je juist niet wilt. Wit maakt ruim en daarom hier een aantal voorbeelden ter inspiratie voor jou. Vraag een offerte aan voor het leggen van dit soort vloeren.

Witte houten vloer woonkamer schilderen

Wit houten vloer in woonkamer
Wit houten vloer in woonkamer

Ik zie in de wat oudere huizen vaak al een hele mooi houten vloeren liggen. Deze is niet bedoeld als afweringsvloer maar dient vooral voor de vloerconstructie. Normaal gesproken voorzie je deze dan van laminaat of een mooie houten vloer ter afwerking. In sommige gevallen kan je de vloer die bedoelt is ter constructie ook gewoon direct wit maken. De geeft een hele mooie uitstraling en is bovendien nog kostenbesparend ook. Je vloer wit laten maken? Ga dan naar Karweiconcurrent.nl

Witte houten vloer woonkamer
Witte houten vloer woonkamer

Hier zie je hoe je van een smalle lange woonkamer toch één mooie ruimte maakt. Een robuuste tafel met van subtielere Scandinavische stoelen. Juist deze combinatie van robuust en subtiel vind ik zelf erg mooi. Vooral in smalle woonkamers.

Hoe houten vloer wit maken

Hoe maak je een houten vloer wit? Er zijn een aantal manieren om hout te voorzien van de juiste kleur. Zo kun je gebruik maken van een olie zoals Monocoat of Woca, een Hardwax of geschikte olieverf van Aquamarijn bijvoorbeeld. Alles heeft zijn voor en nadelen. Maar bovengenoemde zijn zeker voor professioneel gebruik en hebben een hoge kwaliteit. Woca Floorpaint is zeer goed voor een meer dekkende werking. Wil je toch de nerf iets meer zien? Schuur de houten vloer dan weer lichtjes op.

Houten vloer wil schilderen
Houten vloer wil schilderen

 

Houten vloer wit maken door Beukers
Houten vloer wit maken door Beukers Vloeren

Voor de mensen die al een houten vloer hebben liggen en deze willen voorzien van een witte verf of olie. Vraag een professional om dit voor je te doen. Sommige houtsoorten zijn niet altijd geschikt om te verven. Met name sommige tropische houtsoorten waar veel kalk in zit. Nu is het wel zo dat de meeste problemen bij deze vloeren, ontstaan bij het transparant aflakken. Kortom mijn tip. Vraag altijd een geschikte verf voor je houten vloer. Karweiconcurrent kan je hiervoor zeker vragen.

Meer Artikelen

  • 10000
    Houtlook tegels visgraat. Houtlook tegels zijn trendy en zeer praktisch in de woonkamer. Tegenwoordig zie je meer en meer houtlook tegels in visgraat gelegd. Welke formaten zijn hier geschikt voor? Houtlook tegels visgraat formaten De meeste mensen kiezen nu juist voor een iets grotere visgraat. Denk hierbij aan het formaat…

1
Geef je mening

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op

Heerlijk zo’n witte ruwe vloer. Als je dat in huis heb liggen moet je huis toch altijd open en ruimtelijk voelen!