Woonkamer vloer inspiratie

Het kan best lastig zijn om ergens te beginnen als je in de oriënterende fase zit. Als het gaat om vloeren is er vandaag de dag zoveel keus. Neem je een houten vloer, laminaat vloer, pvc vloer of worden het toch tegels? Ook wanneer je hierin eindelijk een keuze hebt gemaakt zijn er weer zoveel mogelijkheden. Doe daarom eerst veel inspiratie op en filter voor jezelf welke kant je op wilt.

Omdat ik vind dat het altijd om het totaalplaatje gaat raad ik je aan om voorbeelden en foto materiaal te verzamelen van totaal ingerichte woonkamers. Soms vind je een vloer heel mooi maar past het niet bij je totaalplaatje. Op basis van een goed ingerichte woonkamer zie je er de meubelen, verlichting, accessoires bij. Daarnaast heb je zo ook tevens de kleuren combinaties waarop jij je vloer kan uitzoeken.

Neem bijvoorbeeld een magazine mee van dat ene plaatje wat je zo ontzettend mooi vindt. Of sla leuke afbeeldingen op je smartphone op. Op deze manier weet je veel makkelijker te winkelen en kun je de verkoper in de winkel ook duidelijk maken wat je wilt.

Zit je echt nog in de oriënterende fase, kijk dan gewoon eerst lekker rond. Bekijk dan gewoon eerst alle mogelijkheden die er zijn qua materialen. Kijk op internet rond op Welke.nl of Pinterest naar leuke voorbeelden van woonkamers om zo nog meer inspiratie op te doen.

 

 

1
Geef je mening

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op

Die eerste alinea is zo herkenbaar. Ik en mijn vriendin hebben net een huisje gekocht en zijn opzoek naar een nieuwe vloer. Er is alleen zoveel keuze dat het je heel moeilijk word gemaakt. Maar ik zal eens op die sites gaan kijken voor nog meer inspiratie. het word nu wel echt tijd dat er een keuze gemaakt gaat worden