Woontrends 2017

Woontrends 2017. Misschien erg vroeg om het alvast te hebben over de woontips voor 2017 maar voor de trendy interieur liefhebbers toch een aantal leuke tips. Wat doen de seizoenen lente, zomer, herfst en winter? Wat kun je veranderen in de seizoenen en wat pas je hierop aan?

Woontrends 2017 Lente inrichting sprankelend en fris

Gezien de lente het seizoen is waarbij de koudere winter maanden vervangen wordt door meer langere en warmere dagen is het tijd voor iets extra’s. De dekens en kussens mogen nog blijven gezien er nog genoeg koude dagen aankomen. Eigenlijk een soort van overgangsfase van je interieur naar de zomer.

BOUWBEDRIJF GRONINGEN

Bij lente horen een aantal punten zoals meer groen zoals planten en bloemen. Dit maakt je ruimte frisser en sprankelender, iets wat toch echt bij de lente hoort. Kijk daarom naar buiten. Welke bloemen staan er bij jou in bloei? Het is heel leuk om hier ook je kleuren voor binnen op aan te passen. Wat maakt de lente in jou ogen fris en sprankelend?

 

Lente inrichting
Lente inrichting

 

Woontips 2017 lente inrichting
Woontips 2017 lente inrichting

Zomers interieur vrolijk met veel daglicht

Van de lente naar de zomer. Wat verander er nu eigenlijk? Kijk hiervoor naar buiten heel simpel. In de lente zijn de kleuren van net even iets intenser en dus dieper van kleur. In de zomer zijn deze kleuren vaak iets verbleekt. Vandaar dat voor  een zomers interieur lichtere kleuren gebruikt worden. Ook wel de pastelkleuren. Verder staat de zomer voor vrolijkheid. Maak je inrichting dus vooral ook vrolijk en laat zoveel mogelijk daglicht van buiten naar binnen. Voor het echte zomers gevoel kun je ook gebruik maken van leuke zomerse sfeerbeelden.

Zomers interieur 2017
Zomers interieur 2017

BOUWBEDRIJF GRONINGEN

Zomerse inrichting sfeer van de zomer
Zomerse inrichting sfeer van de zomer
Woontrends 2017
Woontrends 2017 Lente en Zomer combinatie

Woontrends 2017 herfst, donker maar warm en sfeervol

Haal de warme dekens maar weer uit de kast. De herfst is aangebroken en het is weer tijd om jezelf en ook je interieur af te stemmen op de koudere dagen. Denk aan kaarsjes bijvorobeeld, in verband met de donkere dagen. Netflix kijken met een dekentje staan bij veel vrouwen tegenwoordig op nummer 1. Qua kleur gebruik kijk je ook weer naar buiten. Dit kunnen alle diepere kleuren zijn maar dan met een rode of gele gloed. Ga het bos in en neem mee wat jij kunt gebruiken voor het leuk decoreren van je eettafel. Zet tevens alvast wat rode wijn klaar op tafel. Dit matched altijd goed met herfst kleuren.

Herfst interieur 2017
Herfst interieur 2017

BOUWBEDRIJF GRONINGEN

Inrichting herfst 2017
Inrichting herfst 2017

Winter interieur 2017 Scandinavisch

Het perfect winter interieur is denk ik wel het Scandinavische interieur. Waarom? Omdat in de winter de warme kleuren van de herfst plaats maken voor heldere kleuren. Kijk eens naar de kale takken van bomen. Ze zijn heel subtiel maar geven een heel duidelijk contrast op een helder blauwe winterdag. Ook de witte sneeuw zorgt ervoor dat alles er net even iets meer uitspringt. Het Scandinavische interieur is hier heel goed op afgestemd. Je kunt hier ook prima je eigen draai aangeven als je goed naar buiten kijkt. Wat heel duidelijk is zijn de scherpe lijnen en subtiele harde contrasten.

 

Winter interieur 2017 Scandinavisch
Winter interieur 2017 Scandinavisch

 

Winter interieur 2017
Winter interieur 2017

BOUWBEDRIJF GRONINGEN

Winter inrichting woontrends 2017
Winter inrichting woontrends 2017

 

Winter woontrends 2017
Winter woontrends 2017

BOUWBEDRIJF GRONINGEN

Meer Artikelen

  • 66
    Hoe creëer je meerwaarde. In mijn beleving is dit een hele interessante vraag. Hoe creëer je waarde dat er eerst niet was? Waar helpt deze waarde aan bij? Wat is de toegevoegde waarde voor iemand. Iedereen is anders en dat betekent dat iedereen waarde anders beleefd. Hoe druk je meerwaarde…
    Tags: de, voor

2
Geef je mening

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Thalia

Beste Thomas, welk behang of nog beter, waar is het behang verkrijgbaar van dat zwart/wit getekende landschap op een foto die ik alleen zie staan bij ‘Meer artikelen’ onder ‘Volgorde huis inrichten’? Dit is precies wat ik zoek 🙂

Hartelijke groet,

Thalia

Hoe leuk die nieuwe trends. Ik ben er helemaal weg van. Ik ga binnenkort mijn huiskamer helemaal omgooien. Ik ben er echt helemaal aan toe. En ik probeer dan ook altijd de nieuwste trends mee te nemen.